ConcorS

Harmoni til krop og sind

Æteriske olier


Velkommen til Concors

Vi har valgt at handle med de æteriske olier fra Oshadhi, da de har nogle af de bedste produkter på markedet. Her i starten har vi et mindre udvalg, som vi langsomt vil udvide. Oshadhi har virkelig mange æteriske olier, og søger du en bestemt enkeltolie eller en blanding, så tøv ikke med at skrive til os. Har du nogle spørgsmål eller udfordringer, så spørg bare løs, så vi kan finde den rigtige olie lige til dig. Vi håber du bliver lige så tilfreds med olierne, som vi selv er.


Lidt historie

Æteriske olier blev allerede brugt af Ægypterne i 2890 f.k. Den måde vi destillerer på idag, blev forfinet af Avicenna, en arabisk videnskabsmand (980-1037), som har studeret Hippokrates og romeren Marcus Aurelius' læge Galen's skrifter. Galen var læge på skolen for Gladiatorer, og ikke en eneste døde af sine sår. Både kineserne og Inderne har også brugt både urter og æteriske olier som medicin i tusindvis af år, og gør det stadig. 

Grunden til at man holdt op med at bruge olierne i lægevidenskaben i Europa, er at de begyndte at lave syntetiske efterligninger af urterne og olierne, og dermed syntes man at det var gammeldags at bruge de naturlige olier, selvom man ikke vidste hvordan vores kroppe ville tage imod de syntetiske efterligninger. 

Idag er man imidlertid begyndt at få øjnene op for at vi faktisk har det hele ude i den vilde natur, lige til at gå til, lige  som moder jord har skabt det til os. 


Om Oshadhi

Oshadhi siger:
Oshadhi-produkter er naturlige og ikke kemisk modificerede. De indeholder kun olien fra de specificerede stamplanter. Olierne blandes ikke, fortyndes eller strækkes med andre olier. De affarves peroxideres eller rekonstitueres ikke. De kendtegnes ved det latinske navn og kemotypen. Der anvendes ikke syntetiske additiver, parabener eller genetisk modificerede planter. De naturligt rene sammensætninger består hovedsageligt af biologiske ingredienser og fremstilles med fødevareemulgatorer. Vi bruger kun naturlige duftstoffer, farver og konserveringsmidler. 
Om nødvendigt kan nogle olier gøres opløselige med vin spiritus, jojoba eller sød mandelolie, da de ikke kan flydes i fast tilstand.

Ingen Dyreforsøg
Alle produkter er fri for dyreforsøg.
Vi bruger ikke ingredienser, der er testet på dyr, og vi tester ikke nogen af ​​vores produkter på dyr.

Vegan
Vi bruger ikke animalsk råvarer. De eneste ikke-veganske råvarer i vores produkter er ubehandlet bivoks fra økologiske bistader.


Kvalitetssikring
Oshadhi-produkter underkastes konstant laboratoriekontrol af råmaterialerne.
Dette inkluderer undersøgelser ved GC / MS af kvalificerede kemikere samt regelmæssige undersøgelser af uafhængige eksterne organer (ecocert, bio, ecocontrol, ICEA).

Yderligere certificeringer, der er almindelige inden for handel som "Natrue", "Fair trade", "vegan" osv., Ville gøre vores produkter unødvendigt dyre.
Derfor undgår vi i øjeblikket disse mærker og håber, at vores kunder forstår demNyttige links

https://carrieroflight.blog/2020/05/12/neem-the-sacred-tree-of-ayurveda/

Videnskab.dk om Rosmarinolie: 

https://videnskab.dk/krop-sundhed/duft-af-rosmarin-kan-booste-din-hjerne