Harmoni til krop og sind

Æteriske olier


Velkommen til Concors

Vi har valgt at handle med de æteriske olier fra Oshadhi, da de har nogle af de bedste produkter på markedet. Her i starten har vi et mindre udvalg, som vi langsomt vil udvide. Oshadhi har virkelig mange æteriske olier, og søger du en bestemt enkeltolie eller en blanding, så tøv ikke med at skrive til os. Har du nogle spørgsmål eller udfordringer, så spørg bare løs, så vi kan finde den rigtige olie til dig. Vi håber du bliver lige så tilfreds med olierne, som vi selv er.


Lidt historie

Æteriske olier blev allerede brugt i traditionel Ayur-vedisk lægekunst i Indien for mere end 5000 år siden. Ayur-veda kan beskrives som Kundskaben om livet. De æteriske olier bruges stadig den dag idag i Indien. Flere og flere lande, hvor man går ind for og bruger alternativ behandling, har man fået øjnene op for brugen af æteriske olier, ikke mindst i Schweiz, Tyskland og Frankrig, hvor det er anerkendt at bruge æteriske olier i behandling af mange udfordringer/skavanker, olierne bruges ofte som et supplement til den moderne lægevidenskab. Altså er man igen i større stil begyndt at få øjnene op for det skatkammer af helbredende planter vi har der ude i moder natur, og lige til at gå til og bruge.  

Også i det gamle Ægypten i 2890 f.kr. brugte de æteriske olier. Den måde vi destillerer på idag, blev forfinet af Avicenna, en arabisk videnskabsmand (980-1037), som havde studeret Hippokrates og romeren Marcus Aurelius' læge Galen's skrifter. Galen var læge på skolen for Gladiatorer. Galen helbredte gladiatorerne når de var blevet såret og ikke en eneste døde af sine sår efter kamp. 

Grunden til at man holdt op med at bruge olierne i lægevidenskaben i Europa, var at de begyndte at lave syntetiske efterligninger af urterne og olierne, og dermed syntes man at det var gammeldags at bruge de naturlige olier, selvom man ikke vidste hvordan vores kroppe ville tage imod de syntetiske efterligninger. 

 


Om Oshadhi

Oshadhi siger:
Oshadhi-produkter er naturlige og ikke kemisk modificerede. De indeholder kun olien fra de specificerede stamplanter. Olierne blandes ikke, og fortyndes eller strækkes ej heller med andre olier. De affarves peroxideres eller rekonstitueres ikke. De kendtegnes ved det latinske navn og kemotypen. Der anvendes ikke syntetiske additiver, parabener eller genetisk modificerede planter. De naturligt rene sammensætninger består hovedsageligt af biologiske ingredienser og fremstilles med fødevareemulgatorer. De bruger kun naturlige duftstoffer, farver og konserveringsmidler. 
Om nødvendigt kan nogle olier gøres opløselige med vin spiritus, jojoba eller sød mandelolie.

Ingen Dyreforsøg
Alle produkter er fri for dyreforsøg.
De bruger ikke ingredienser, der er testet på dyr, og de tester ikke nogen af ​​vores produkter på dyr.

Vegan
De bruger ikke animalske råvarer. De eneste ikke-veganske råvarer i produkterne er ubehandlet bivoks fra økologiske bistader.


Kvalitetssikring
Oshadhi-produkter underkastes konstant laboratoriekontrol af råmaterialerne.
Dette inkluderer undersøgelser ved GC / MS af kvalificerede kemikere samt regelmæssige undersøgelser af uafhængige eksterne organer (ecocert, bio, ecocontrol, ICEA).

Yderligere certificeringer, der er almindelige inden for handel som "Natrue", "Fair trade", "vegan" osv., Ville gøre vores produkter unødvendigt dyre.
Derfor undgår vi i øjeblikket disse mærker og håber, at vores kunder forstår.Nyttige links

Læs her om den fantastiske Ylang Ylang blomsterolie:

https://oshadhi.de/blogs/news/ylang-ylang-eine-blume-des-himmels

https://carrieroflight.blog/2020/05/12/neem-the-sacred-tree-of-ayurveda/

Videnskab.dk om Rosmarinolie: 

https://videnskab.dk/krop-sundhed/duft-af-rosmarin-kan-booste-din-hjerne